Кални терени край СОУ "Димитър Матевски", използвани за паркиране, подтикнаха пловдивчанин да

...
Кални терени край СОУ "Димитър Матевски", използвани за паркиране, подтикнаха пловдивчанин да
Коментари Харесай

Ето как в Тракия решават проблеми, районният кметът съобщи добри новини

Кални терени край СОУ  "Димитър Матевски ", употребявани за паркиране, подтикнаха пловдивчанин да се свърже с редакцията на Plovdiv24.bg.  Кал, когато вали, прахуляк, когато пече слънце, разказва обстановката в резюме той. 
Какво може да се направи в съответния случай и каква е огромната политика на районната администрация в това направление - кореспондент на Plovdiv24.bg беседва с кмета на "Тракия " Костадин Димитров, който заяви няколко доста положителни вести.  И те като цяло са: калните сектори ще се обособят като места за прекъсване, тупикът до учебното заведение ще се преасфалтира, ще се търсят средства и за тротоара пред самото учебно заведение.
"Превръщането на зелена повърхност в паркинг е нещо, което не би трябвало да се случва. Конкретно на това място обаче, тези паркоместа, никога няма да се трансфорат в зелена площ, тъй като хората имат нужда от паркинги тъкмо пред домовете си ", уточни Димитров.
Голямата добра вест пък е, че в микрорайона (микрорайон А8), се възнамерява построяването на тракийския многоетажен паркинг. Планът е тази година да завърши проектирането. 
"Черпим европейски опит, гледаме образци от европейските столици, консултираме се с урбанисти, които знаят в каква посока би трябвало да върви развиването на един град ", разяснява районният кмет. 
Какво още показа Костадин Димитров - чуйте в репортажа на Plovdiv24.bg.  

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР